Pozovite nas +381 25 412 977
Radno vreme 8.00-16.00
Arsenija Čarnojevića 16 25000 Sombor

Čuvajmo našu zajedničku kuću!

Čuvajmo našu zajedničku kuću!

Privredna komora Srbije je pokrenula projekat „Stvarano u Srbiji“ i kreirala oznaku „Čuvarkuća“ kako bi pružila podršku domaćim proizvodima i proizvođačima, ali i edukovala potrošače o važnosti kupovine tih proizvoda, kao i o njihovom visokom kvalitetu i domaćem poreklu. Ova oznaka će svima pomoći da pri kupovini budu sigurni da kupuju iz Srbije i da time čuvaju Srbiju, sebe i svoju porodicu!

Zašto „Čuvarkuća“?
Koristi od proizvodnje i kupovine proizvoda označenih znakom „Čuvarkuća“ su mnogobrojne i veoma značajne, jer time omogućavamo:

  • kvalitetnije i zdravije proizvode, od domaćih sirovina, u našim domovima;
  • viši nivo zaposlenosti i sigurnija radna mesta i zarade za naše stanovništvo i naša proizvodna preduzeća;
  • razvoj preduzeća iz povezanih delatnosti unutar Srbije (kao što su poljoprivreda, zanatstvo, transport, trgovina, turizam, IT i konsultantske usluge i slično), što dodatno utiče na porast zaposlenosti i zarada;

Ko su „Čuvarkuće“?

Proizvođači i preduzeća, bez obzira da li imaju domaće ili strano vlasništvo i/ili brendove, mogu da postanu deo akcije unapređenja privrede Srbije Domaćim, naročito lokalnim proizvodima, znak „Čuvarkuća“ daje potvrdu da imaju natprosečan kvalitetan, na nivou ili iznad uvoznih proizvoda iz date kategorije.Sa druge strane, stranim proizvodima poznatih brendova, znak „Čuvarkuća“ daje potvrdu da su deo lokalne zajednice, jer koriste materijale, sirovine i radnu snagu Srbije, a time pomažu državu i celo društvo, postajući na taj način njegov deo.

Ovim putem želimo sa ponosom da istaknemo da je preduzeće „BOJA“ d.o.o. dobila pravo na korišćenje kolektivnog žiga „Čuvarkuća“ za naše proizvode – saobraćajne znakove, koji nam je dodelila Privredna komora Srbije.

Znak „Čuvarkuća“  nam daje potvrdu natprosečnog kvaliteta, nanivou ili iznad uvoznih proizvoda iz ove kategorije.

Takodje, ovim želimo da doprinesemo unapređenju privrede Srbije i našeg društva, stvarajući kvalitetne proizvode u Srbiji, od domaćih sirovina, ali i manju zavisnost od inostranih izvora snabdevanja i inostranih tržišta, naročito u kriznim situacijama.

Čuvajmo našu zajedničku kuću!