Pozovite nas +381 25 412 977
Radno vreme 8.00-16.00
Arsenija Čarnojevića 16 25000 Sombor

Registarske tablice

Registarske tablice

“Boja” se proizvodnjom registraskih tablica bavi više od 55 godina. U samom početku registraske tablice su se u potpunosti izrađivale ručno. Generacije zaposlenih su se kroz godine osavremenjivale i prilagođavale novim standardima. Rezultat toga je da smo jedna od prvih kompanija u svetu koja je počela primenu retroreflektujućih folija na registarskim tablicama umesto boje. Takav process proizvodnje uveden je još sedamdesetih godina prošlog veka. Tokom 2007 nabavili smo najsavremeniju automatsku liniju za proizvodnju registarskih tablica koja dnevno može da proizvede preko 40000 tablica. U mogućnosti smo da ponudimo i najsavremenije tipove zaštite kao što su:

  • laserski ugraviran broj,
  • hologram visoke sigurnosti,
  • folija sa sigurnosnim žigom,
  • mastila sa posebnim hemijskim svojstvima,
  • RFID rešenja, itd.

Reflektujuća folija za registarske tablice je poseban tip proizvoda koji se odlikuje visokim kvalitetom, izdržljivošću i trajnošću.

Dizajnirana je i razvijena pecijalno za proizvodnju registarskih tablica sa utiskivanim oznakama. Može se štampati bojama ili termo trensver folijom.

U zavisnosti od potrebe folija može sadržati elemente štampe , vodeni žig, patentiranim zaštitnim elementima a sve u skladu sa željenim nivoom zaštite.